Ne Găsiți Ușor

Pe DN 15 Reghin – Toplița, în Bistra Mureșului, la 300 m de Biserica Ortodoxă 😉

  • Strada Principală 110, Comuna DEDA, jud. MUREȘ

  • 0728 105 695

  • cabanalacovrig@gmail.com

FAQ

Întrebări frecvente:

Ne place în natură! Iubim animalele! Este permis accesul cu animale de companie de talie mică, dar preferăm să discutăm în prealabil în momentul rezervării.

La cerere putem facilita și serviciile de masă pentru grupuri organizate. Vă putem pregăti păstrăvi prăjiți, tocană cu carne de vițel la ceaun, frigărui de miel, balmoș și alte bunătăți.

Vă putem oferi contra cost și alte  produse locale: pălincă, ouă, lapte și produse lactate, dulcețuri  din fructe de pădure de la Bunătățile Pădurii etc.

În apropiere, o plimbare de doar căteva minute pe jos,  este un restaurant pe malul Mureșului unde se poate servi masa.

Ne place să credem că oaspeții noștri se vor simți bine la noi și că vor  avea grijă de cabană. Am avut și câteva experiențe neplăcute.

Putem să închiriem cabana și pentru aniversări/majorate (depinde și de grup), cu condiția achitării unei garanții.

Suntem bucuroși să împărtășim cu voi experiența unor plimbări  organizate cu bicicletele  pe Valea Bistrei la Păstrăvărie, la Cascada Cofu (Pișoiu), barajul de acumulare de la Răstolița, excursie la stâncile de la Scaunul Domnului, ture cu cortul în Parcul Național Călimani, ture de iarnă pentru ski de tură.

Toate aceste activități se pot organiza pentru grupuri de minim 4 persoane, la cerere, contra cost, de către Foșnet în Călimani http://fosnet.ro

Haideți să testați experiența unor plimbări cu biciclete de ultimă generație, inclusiv biciclete electrice!